İçeriğe atla

Carroll School, Google for Education'la öğrencilerin öğrenme güçlüklerinin üstesinden gelmesine yardımcı oluyor

Carroll School'da Teknoloji Müdürü olarak çalışan Margaret Kuzmicz, öğrencileri öğrenmeye teşvik eden, onların cesaretini kırmayacak bir teknoloji istiyordu.

Güçlükler

Carroll School'da Teknoloji Müdürü olarak çalışan Margaret Kuzmicz, öğrencileri öğrenmeye teşvik eden, onların cesaretini kırmayacak bir teknoloji istiyordu. Maalesef okulda o sırada kullanımda olan Windows cihazları hantal ve yavaştı ve öğrenciler açısından kullanımı zordu. Üstüne üstlük, sık karşılaşılan teknik sorunlar nedeniyle BT ekibi bu bilgisayarları çalışır durumda tutmakta zorlanıyordu. Kuzmicz, "Windows ortamlarını yönetmenin pek çok zorluğu vardı. Öyle ki, cihazları hazır hale getirmek için her yıl geçici personel çalıştırmak zorunda kalıyordum," diyor. Dil temelli engelleri olan pek çok öğrenci geleneksel okuma yazma stratejilerinde zorlandığından, Carroll School, öğrencilerinin sınıftaki başarısına katkıda bulunacak sezgisel bir teknoloji istiyordu. Öğrencileri için daha iyi bir çözüm arayışında olan okul, dokunmatik ekranlı cihazların herkes, özellikle de en küçük öğrencileri için daha kolay bir çözüm olacağını fark etti.

"Google Workspace sayesinde öğrenciler öğretmenleri ve diğer öğrencilerle sürekli ve çoğunlukla da canlı bağlantı halinde. Kendilerini desteksiz bırakacak engelleri aşabilme olanağı sağlayan bu bağlantı, öğrencilerin verimliliğini artırıyor."

Margaret Kuzmicz, Teknoloji Müdürü, Carroll School

Çözüm

2014'te Kuzmicz, Carroll School'un kendine özgü gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayacak bir çözüm bulmak için, Yönetim ve Bilişsel Müdahale ve Araştırma ekipleri de dahil olmak üzere okuldaki çeşitli departmanlarla işbirliği yaptı. Kuzmicz, "Google Workspace for Education, dokunmatik ekranlı Chromebook'lar ve Google Classroom'u seçtik, çünkü öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu ve layık olduğu deneyimi sunuyorlardı," diyor. Artık tüm öğrenciler günlük çalışmaları ve sınavlar için sınıfta dokunmatik ekranlı Chromebook'ları kullanıyor. Chromebook'lar o kadar popüler olmuş ki, Carroll School'daki eğitim kadrosu, 100 öğretmenin tamamının sınıfta Chromebook kullanmasını sağlamak için öğretmenlere ait 40 cihazla bir pilot uygulama yürütüyor.

Güncellemeler, içgörüler, kaynaklar ve daha fazlası için buradan kaydolun.